...
NL DE

Even in checken

Als je arriveert, zie je als eerste de receptie. Binnen is meer informatie te vinden over de omgeving en activiteiten in de buurt. We gaan ook graag het gesprek een praatje met u maken, de koffie staat klaar!

Fietsverhuur

Leuk, zo'n fietsvakantie, maar moet je je fiets helemaal van huis uit mee gaan slepen? Nee toch. Je kunt fietsen en zelfs elektrische fietsen huren in het park zelf. Je kunt een (elektrische) fiets huren bij de receptie, vanaf € 15,00 per dag.

Jeu de boules

Ben je een ervaren jeu-de-boules-speler? Of heb je het altijd al eens willen proberen? Er is een mooie jeu de boules baan vlakbij je vakantiehuisje. Er licht ook een speelruimte vlak bij de baan; voor de kleintjes.

Natuurspeeltuin en trimbos

Je komt net terug van je fiets- of wandeltocht, maar je barst nog van de energie? Of heb je gewoon zin om snel wat sportiefs te doen zonder al te veel gedoe? Vlakbij je vakantiehuisje ligt een speelbos met een trimbaan, met op gezette afstanden allerlei gymnastiektoestellen. Laat je kinderen genieten van deze speeldernis!

Lekker eten is vlak bij!

Natuurpracht en mogelijkheid tot sporten, dat vind je allemaal heel leuk. Maar één ding is onmisbaar tijdens jouw vakantie: lekker eten. Gelukkig bevindt zich vlakbij jouw vakantiehuisje eetcafé/restaurant De Rommelpot, bekend om zijn kipgerechten en andere culinaire hoogstandjes. En, je kan hier eten afhalen.

Beleef de natuur

De natuur kan zó mooi zijn, en het is nog mooier als je vakantiehuisje daar midden in staat. Je kan binnen een paar stappen een prachtig bosrijk gebied gaan ontdekken, dat in alle jaargetijden een genot is om te zien. Doorkruis het te voet, op de fiets of zelfs met de auto: kom tot rust in de achterhoek en vergeet je camera niet!

Het park op kaart

Klik hier voor een vergroting

Hier ziet U een kaart van het park, met rood aangegeven de 2 vakantiehuisjes die deze site promoot - in het midden het kooiveld en aan de buitenkant het 't simmelink. Het park ligt ten westen van winterswijk, en is omringt door natuur.