...
NL DE

Simmelink 3-01

Er is bij dit luxe huisje genoeg om je kinderen te laten spelen terwijl jij zit te ontbijten in het zonnetje, en 's avonds geniet van de ingebouwede sauna. Overdag is er ook genoeg te doen!

Jij vindt dat de prachtige natuur van de Achterhoek gecombineerd moet worden met een zo luxe mogelijk vakantiehuis. Dus kies je voor een vakantie in de Simmelink. Deze vrijstaande vakantiehuisjes liggen aan de rand van het bos, midden in de natuur.

Je wilt dat een vakantiehuis niet alleen voldoet aan de basiseisen (toilet, douche, wastafel, koelkast), maar dat ze daarboven uitstijgen. Jij verwacht een grote tuin, een wasmachine, een droogtrommel, een magnetron, en een kabeltelevisie. Jij wilt gratis Wi-fi. Jij slaapt niet in zomaar een bed maar in een lits-jumeaux. Misschien kies je zelfs voor het vakantiehuisje met sauna en sfeerhaard. Je krijgt wat je verdient.

Ook als je kinderen hebt, is dit de keuze voor jou. Boek een Simmelink met trampoline, zandbak, schommels en een glijbaan en maak gebruik van het kinderbedje en de kinderstoel.

Elke ochtend kun je vanuit het vakantiehuis via de schuifpui je betegelde terras op om te ontbijten in het zonnetje. Elke middag kun je de omgeving in, of lekker genieten van het gazon dat bij elke Simmelink hoort. Of je gaat lekker zwemmen, want jeontvangt één gratis entreekaartje voor het overdekte zwembad per persoon per boeking.

Kies dus voor het vakantiehuisje dat jij wilt. Weekverhuur van vrijdag tot vrijdag.
Weekend of midweek verhuur is mogelijk buiten de schoolvakanties.

Reserveren

Zoek Bungalows