...
NL DE

't Kooiveld Boshuisje

Dit beganegronds vakantiehuisje heeft wifi, een wasmachiene, vaatwasser, 3 slaapkamers een ruime tuin met fietsenstalling, en een eigen parkeerplaats!

Als je niet houdt van traplopen, maar wel van wandelen, dan is deze achterhoekse vakantiewoning wat voor jou. Met een oppervlakte van 1000 m2 tot 1500 m2, allemaal op de begane grond, weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt.

Je wilt je op elk moment in de natuur voelen als je op vakantie bent. Je kiest dus voor een natuurvakantiehuis met een waar je een prachtige tuin hebt met voldoende privacy. Zelfs als je in woonkamer zit, heb je altijd uitzicht op deze tuin.

Je houdt van rust, maar niet van stilzitten. Gelukkig is er van alles te doen in de omgeving, maar ook het vakantiehuis geeft je wat je verwacht. Twee of drie slaapkamers met een tweepersoonsbed of een onderschuifbed, afhankelijk van wat jij wilt. Je hebt beschikking to een badkamer met douche, centrale CV en een televisie.

Je wilt kunnen fietsen? Er is een stalling. Je wilt met de auto eropuit? Je kan parkeren. Je wilt een wasmachine? Een vaatwasser? Wi-Fi? Het is er. Bovendien krijg je ook nog een gratis entreekaartje voor het overdekte zwembad voor je hele gezelschap.

Weekverhuur van vrijdag tot vrijdag.
Weekend of midweek verhuur is mogelijk buiten de schoolvakanties.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Hoe groot is het gezelschap?
Wilt u een hond meebrengen?
Korting voor 55-plussers en gezinnen met jonge kinderen tot 5 jaar
Buiten de vakantie perioden geldt een korting van tien procent op de huurprijzen per hele week voor 55-plussers en gezinnen met jonge kinderen. De aanvrager dient 55 jaar of ouder te zijn en daadwerkelijk de door hem gekozen periode in de bungalow te verblijven.
De kortingen gelden NIET in combinatie met andere kortingen.
Receptievoorzieningen
Loop vooral even langs voor een praatje of één van de volgende voorzieningen!
  • Lakenpakket à 7.50 per week;
  • Annuleringsverzekering à 19,80 per week;
  • Fietsverhuur à 6.00 per dag of 30.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes en informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten, frisdrank, ijs en streekprodukten.